Erhvervsrengøring

Skræddersyet erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring er vores primære arbejdsområde: Vi sikrer at virksomeden altid møder ind til en rengjort arbejdsplads, og derfor vil vores arbejde altid blive udført udenfor virksomhedens åbningstider - Hvis ikke andet er aftalt.

SSSren benytter sig udelukkende af produkter som er miljøvenlige, økologiske og svanemærket. Derved sikrer vi at vi lever op til vores egen miljø- og kvalitetspolitk. Vores støvsugere har HEPA filter. HEPA er en forkortelse for High Efficiency Particulate Air. Helt kort fortalt er et HEPA filter et særligt filter, som opfanger selv de mikroskopiske partikler, der findes i støvsugerens udstødningsluft. De sørger altså for, at den luft, der blæses tilbage i rummet fra støvsugeren, er ren og fri for allergener.

Vores kompetente medarbejdere bliver lært grundigt op, på enhver plads, af vores tilknyttede serviceleder. Derfor tilknytter vil altid en serviceleder- & rådgiver til hver enkelt virksomhed, for at sikre at der altid er personlig kontakt og gennemsigthed igennem hele samarbejdet.

Vi hos Service Selskabet Sembler går ind for at alle vores kunder skal føle sig værdsat og kredset om. Derfor bruger vi den tid med jer det tager at skræddersy en plan som passer nøjagtigt til jeres virksomhed. Vi er mere end bare et rengøringsselskab.
Vi kredser om vores kunder, og vi lever for detaljen. Vi tilbyder rengøring og service til alle erhvervs miljøer uanset størrelse og profession. Vi fører desuden et 24/7 åben mail og telefon system, sådan at du som kunde altid kan komme i kontakt med os hvis der skulle være noget- eller hvis du har lyst til at fortælle os noget om rengøringen. Hvad end du har et lille kontor, en butik, eller en stor lagerbygning- så forlader vi aldrig din virksomhed, før den er præsentabel.

VI GARANTERER!
- At der er faste medarbejdere tilknyttet til jeres virksomhed, så i ved hvem der gør rent hos jer.
- At der er løbende kvalitetsopfølgning/evaluering – minimum én gang månedligt.
- At vi benytter svanemærkede, og certificerede økologiske rengøringsmidler, fiberklude, og støvsugere med HEPA-filter.
- At vi altid er klar med en 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen, kundeservice for din virksomhed.
- At vi bygger et forhold op til vores kunder som er baseret på tillid, ansvar og respekt."

Kontaktinformationer


Privat

Virksomhed


Ekstra


Kontakt os

kontakt@SssRen.dk
+45 93 30 30 46

Mandag - Søndag
Døgnåbent